Spa bad

Artesian Spas är tillverkare av fyra unika serier av spabad, de fyra serierna är utvecklade för att möta behoven och önskemålen i varje segment för spabad användaren. Artesians mål från starten av företaget har varit att i alla spa-serier utforma det bästa spabadet i högsta kvalitet till bästa möjliga pris.

Platinum Elite klassen är det mest avancerade spabadet på marknaden, och den har bokstavligen inte någon konkurrens på marknaden. Inget annat spabad på marknaden kan erbjuda de patenterade DirectFlow pump-och rör-systemen, eller de enskilda styr kontroller som är monterade vid varje säte i Platinum Elite serien för lätt åtkomlighet.

Den slagkraftiga Platinum serien tillhör premium baden på marknaden men står i en egen klass i konkurrensen på pris, prestanda och teknik. Och den spännande Island Spa serien erbjuder nästan obegränsade variationer och tillval, i ett imponerande paket som är väldigt konkurrenskraftigt prismässigt på marknaden. Artesian ger bästa möjliga valuta för dina pengar inom nästan varje område. Per Kvadrat kan som återförsäljare av Artesian Spas erbjuda spabads användaren de vackraste, mest tekniskt avancerade spabaden på marknaden idag.

Leverantörer Spabad och tillbehör

Produkter för din skötsel av spa och bubbelpooler

Om vattnets inverkan på
ditt välmående

Vi vet inte, kanske har det att göra med de första nio månaderna vi låg där och guppade i våra mödrar. Eller att vi faktiskt är avlägsna släktingar till delfinerna. Vem vet säkert?

Hursomhelst, vattnet har en lugnade effekt på oss människor, hur stressade vi än må vara. Så har det alltid varit. Romarna badade så ofta de kunde. Den gamle greken Archimedes kom på en av sina principer när han klev ner i badet. Och vem av oss har inte kommit på svaret på åtminstone någon av livets stora frågor liggandes i ett bad?

Det kanske är så enkelt som att det inte går att stressa när man badar. Och då kommer välmåendet tillsammans med de goda tankarna till en. Försök ha bråttom i ett badkar, får du se. Ta det lugnt en stund säger vi. Ett bra sätt är att göra det i ett eget utomhus-spa. Ett varmt och skönt bad i frisk och skön luft. Man mår bättre, garanterat.

Känner du för att ta det lugnt en stund så har vi lösningen. Vi har moderna,lättskötta och energisnåla utomhus-spa. Ta det lugnt en stund. Det har du gjort dig förtjänt av.