Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande för att förklara vår online- och informationspraxis och om hur informationen samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och vid varje punkt där personligt identifierbar information kan begäras.

Information vi samlar in
Detta gäller all information som samlas in på vår webbplats. De typer av personuppgifter som samlas in på dessa sidor är:

Namn
Adress
E-postadress
Telefonnummer
Hur vi använder information
Vi använder den information du lämnar om dig själv för att kunna slutföra din beställning. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen.

Vi använder returadresser för att svara på det e-mail vi mottar. Sådana adresser används inte i något annat syfte och delas inte med utomstående parter.

Du kan registrera dig på vår hemsida om du vill få vårt nyhetsbrev samt uppdateringar om våra nya produkter och tjänster. Information du lämnar på vår hemsida kommer inte att användas för detta ändamål om du inte fyller i formuläret.

Slutligen använder eller delar vi inte personligt identifierbar information som tillhandahållits till oss på nätet på sätt som inte är relaterat till det som beskrivs ovan. Vi ger dig också möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana orelaterade användningar.

Vårt engagemang för datasäkerhet
För att förhindra obehörig åtkomst, behålla uppgifternas noggrannhet och säkerställa korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in på nätet.

Vårt engagemang för barnens integritet
Att skydda privatlivet hos de allra yngsta är särskilt viktigt. Därför samlar vi aldrig eller behåller information på vår hemsida från de som vi faktiskt vet är under 13, och ingen del av vår hemsida är strukturerad för att locka någon under 13.

Så här kan du läsa och ändra din information
Du kan få tillgång till all din personligt identifierbar information som vi samlar på nätet och underhåller via e-post info@perkvadrat.se. För att skydda din integritet och säkerhet tar vi rimliga steg för att verifiera din identitet innan du kan redigera dina uppgifter. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan korrigera sakfel i din personligt identifierbara information genom att skicka en förfrågan om detta.

Kontakta oss
Om du har andra frågor eller problem angående dessa sekretesspolicyer, skicka oss ett mail på info@perkvadrat.se

Med vänliga hälsningar

Vi på Per Kvadrat