Ditt eget personliga badrum

Du är varmt välkommen till oss för hjälp med att planera ditt badrum. Vi guidar er rätt bland kakel, klinkers, duschar, badkar m.m.

Ett badrum är sällan någon liten investering, å andra sidan så handlar det om ett rum som du skall tycka om och trivas i många år framöver. Sakerna ska hålla och se bra ut år efter år, trots att du använder dem flera gånger per dag i en mycket extrem miljö.

Planera ordentligt genom att kartlägga dina behov och önskemål. Det viktigaste är att renovera för dig själv. Fokusera på dina behov och drömmar och hitta lösningar som förenklar din vardag.

Titta på de problem du har i ditt nuvarande badrum och hitta lösningar på dem, så slipper du vara efterklok. Var noggrann och anlita kvalitetsleverantörer som kan garantera bra produkter skapade för svenska krav och behov.
Tänk på att kvalitet vinner i långa loppet.

Stilhjälpen & Moodboard

Vi, Sanna och Linda har gått på utbildning hos STILHJÄLPEN, vilket då innebär att vi har extra mycket kunskap om vad som skulle kunna bli det bästa för ditt hem. Himla trevligt tycker vi!

Vi gör gärna hembesök, mot en kostnad. Där vi ser över möjligheterna till vad som skulle kunna göras, tillsammans med er.

Vi vill gärna inspirera med en moodboard som vi gör på egen hand efter besöket. Det materialet skickar vi er, den kan ni ha som inspiration för er renovering.