Att måla om hemma har alltid varit aktuellt, både interiör och exteriör. Det är ju också ett väldigt enkelt sätt att göra om på tycker de flesta. Jisses så många kulörer det finns att välja bland. Himla trevligt att de vita kulörtonerna håller på att sopas under mattan. In kommer istället kulörer, just nu gärna något dämpade lite smutsiga toner i grönt, blått och terracotta faktiskt. Hur kul som helst ju. Det är ju så att ett hem får faktiskt en helt annan känsla och betydligt mer personlighet med kulörer på väggarna.
Ett hem att trivas i helt enkelt!

Vi har ett stort sortiment av olika typer av färg, supermatt, matt, halvblank, kalkfärg och så vidare. Men det hjälper vi till med och tipsar om vad som passar bäst beroende på vad som ska målas. Lady Minerals är verkligen trevlig på väggen och mycket omtyckt. En matt kalkfärg från Jotun som får ett väldigt levande intryck på väggen.
Kom in så berättar vi mer!

Är du osäker på vilken kulör du vill välja så har vi många fina kulörkartor att ta med hem. Där finns massor av inspiration på både kulörer och interiör. Jotun är nämligen proffs på det här med att leverera galet bra kulörkartor! Vi hjälper er att hitta den kulör du söker för ditt personliga hem! Vi är även återförsäljare av Nordsjö PROFFS sortiment!

Välkomna.

Tips om färg

Kulörer:
Oavsett om du bor i en stad, eller i idylliska omgivningar, är Ditt hus en del av en helhet. Kulörerna i naturen förändrar sig med årstiderna. Vi menar inte att Du skall måla om huset fyra gånger om året. men använd lite tid att hitta en kulör som passar både huset och helheten runt omkring. kulören skapar det första intrycket och ger en identitet till de som bor i huset.

Ju mer omtanke och kreativitet du använder vid kulörvalet desto trevligare blir det att komma hem. Hur ser den omgivande naturen ut? Kulören på huset skall harmoniera, och inte konkurrera, med naturen och kulörlandskapet runt omkring. En god regel säger att ju större hus desto bättre passar de mörka kulörerna från naturens egen palett. Provmåla!

Vita färger:
Använd vita färger med en aning gult ellet rött i sällskapsrum för att skapa en varmare känsla. Vita färger med blått och grönt passar fint i ett badrum.

Rätt verktyg:
Rätt verktyg är viktigt för att uppnå ett perfekt slutresultat. Till vattenbaserade färger rekommenderar vi att du använder en kvalitetspensel med syntetisk borst.

Vi hjälper dig göra din egen moodboard!

I butiken kan du välja mellan tusentals tapeter, färger och golv i alla mönster, färger och material. Allt för att du ska kunna skapa ditt drömhem! Utifrån dina tankar hjälper vi dig sedan att kombinera färger, tapeter och golv till en skön helhet. Våra utbildade inredare gör ett inredningsförslag på en surfplatta. Sedan kan ni tillsammans flytta runt och byta ut färger och produkter tills du är helt nöjd med dina val. Om du vill, kan du få inredningsförslaget via e-post så du kan fundera och diskutera idéerna i lugn och ro med resten av familjen. Sedan är det bara att förverkliga era drömmar!