Vi vet inte, kanske har det att göra med de första nio månaderna vi låg där och guppade i våra mödrar. Eller att vi faktiskt är avlägsna släktingar till delfinerna. Vem vet säkert?

Hursomhelst, vattnet har en lugnade effekt på oss människor, hur stressade vi än må vara. Så har det alltid varit. Romarna badade så ofta de kunde. Den gamle greken Archimedes kom på en av sina principer när han klev ner i badet. Och vem av oss har inte kommit på svaret på åtminstone någon av livets stora frågor liggandes i ett bad?

Det kanske är så enkelt som att det inte går att stressa när man badar. Och då kommer välmåendet tillsammans med de goda tankarna till en. Försök ha bråttom i ett badkar, får du se. Ta det lugnt en stund säger vi. Ett bra sätt är att göra det i ett eget utomhus-spa. Ett varmt och skönt bad i frisk och skön luft. Man mår bättre, garanterat.

Känner du för att ta det lugnt en stund så har vi lösningen. Vi har moderna, lättskötta och energisnåla utomhus-spa. Ta det lugnt en stund. Det har du gjort dig förtjänt av.

Leverantörer spabad och tillbehör